zeilvakantie

September 2017 wordt de MariFlex Challenge naar de Canarische eilanden gezeild om aldaar prachtige tochten te organiseren gedurende de winter van november 2017 tot en met april 2018. Het is mogelijk om een aantal dagen mee te zeilen of langer, al naar gelang uw wensen. De winter is het ideale seizoen voor een zeilvakantie rond de Canarische Eilanden. Het mooie weer in die periode is vooral te danken aan het milde en gelijkmatige klimaat, dat veroorzaakt wordt door een combinatie van de warme Golfstroom en het begin van de noordoost passaat. De passaat voert vochtige lucht aan en zorgt daardoor voor begroeiing van de eilanden en matiging van de temperatuur, terwijl de Golfstroom er weer voor zorgt dat de temperatuur niet al te veel daalt.

Ook als u geen (zee)zeilervaring hebt kunt u deelnemen aan passages tussen de Canarische eilanden. Hebt u interesse in een zeilvakantie in de winter van 2017/2018 tussen de Canarische eilanden informeer dan geheel vrijblijvend via info@demarage.nl.

Wanneer u in een andere periode of dichter bij huis ervaring zou willen opdoen in het zeezeilen kunt u zich ook inschrijven op één van de andere unieke zeiltochten die we organiseren met dit schitterende jacht. Zie voor meer informatie MariFlex Challenge. Om op de hoogte te blijven over deze zeiltochten kunt u onze website in de gaten houden of kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Zeilvakantie
Zeilles voor volwassenen
Zeilvakantie