Zeiljacht huren in Zeeland

Wilt u een zeiljacht huren voor een leuke zeilvakantie, een korte zeiltrip in of rond Zeeland of gewoon een leuke dag zeilen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Zeilschool Demarage staat bekend om de persoonlijke aandacht en hoge kwaliteit in combinatie met scherpe prijsstellingen Onze zeiljachten zijn zeer compleet ingericht en van alle gemakken voorzien.

Uniek bij Demarage Zeil Centrum is dat u een jacht bij ons kunt huren voor bijvoorbeeld een week en vervolgens zelf aangeeft wanneer u deze 7 dagen wilt gaan zeilen. U kunt dus bijvoorbeeld 7 losse dagen gaan zeilen of een keer een weekend, een lang weekend en een dag. Alle combinaties zijn mogelijk.
Het is dus aan u wanneer u wilt gaan zeilen en enige wat van belang is dat het jacht nog beschikbaar moet zijn. Maar u kunt dus ook een paar dagen van tevoren aangeven dat u wilt zeilen, omdat u hebt gezien dat het mooi weer wordt. Groot voordeel is dat u op het moment dat uw drukke agenda het toelaat en de weersvoorspellingen gunstig zijn kan gaan zeilen en dat er dan een jacht schoon en ready to go voor u klaarligt.

Natuurlijk zeilt en vaart ieder schip toch weer anders. Het zou kunnen dat het enige tijd geleden is dat u van de zeilsport heeft kunnen genieten. Daarom besteden wij graag de nodige tijd om u een gedegen uitleg te geven over het schip. De werking van de motor, elektrische installatie, het watersysteem en dergelijke, nemen we uitgebreid met u door. Hierdoor kunt u optimaal en ontspannen genieten van uw tijd op het water. Ook maken we u graag wegwijs aan dek en geven u tips over het gebruik van de tuigage. Eveneens is het mogelijk dat wij een uurtje met u meezeilen om u zodoende wegwijs en vertrouwd te maken met het zeiljacht. Dit natuurlijk geheel kosteloos. U kunt ook allerlei informatie nog eens nalezen in de verschillende aanwezige gebruiksaanwijzingen en via de tips in ons zogehete boordlogboek.

Mocht u twijfelen aan de toereikendheid van uw zeilkennis en/of zeilervaring, dan zullen wij deze toetsen door middel van een gesprek en/ of een kennismakingsles. Natuurlijk bestaat er de mogelijkheid eerst zeillessen te volgen eer u overgaat tot het huren van een zeiljacht. Kijk voor meer informatie over de verschillende opleidingen bij CWO lessen.

Bij zogenaamde combiboekingen, kunnen wij u zeer interessante aanbiedingen doen met aantrekkelijke tarieven. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Zeiljacht Bavaria 30 Cruiser – Bon Chance

Zeiljacht Bavaria 30 Cruiser – Bon Chance

Een perfect familie zeiljacht met uitmuntende zeileigenschappen, voorzien van een complete navigatie en veiligheidsuitrusting alsmede alle “huiselijke” gemakken. Door de lengte van ongeveer tien meter is het schip ook makkelijk te hanteren voor de meer beginnende zeiler. Door de complete uitrusting zult u zich aan boord snel thuis voelen. Geschikt voor een comfortabel verblijf aan boord met 4/5 personen in 2 hutten en de salon.
Voor inventarislijst, huurprijzen en reserveren, ga naar onze Bavaria 30 Cruiser pagina.

Zeiljacht Bavaria 38 Cruiser – Amarrage

zeiljacht huren zeeland

Dit is een geweldig schip en zeer compleet uitgerust zeiljacht met o.a.: autohelm, raychart kaartplotter, Raymarine St 60 log, dieptemeter en windmeter, marifoon, flatscreen televisie met digitenne , radio cd speler, boiler, koelkast, magnetron, cardanisch gasfornuis met oven, douche en bijboot plus buitenboordmotor 5PK (optioneel). Walstroomaansluiting, acculader en omvormer. Getuigd met rolgrootzeil en rolgenua . En nog veel en veel meer. Kortom alle moderne gemakken die een korte of langere zeilvakantie zo plezierig maken. Geschikt voor 6/7 personen met ruime leef mogelijkheden in 3 hutten en de salon. Voor inventarislijst, huurprijzen en reserveren, ga naar onze Bavaria 38 Cruiser pagina.

Zeiljacht Jeanneau 40 – de Demarage

Zeiljacht Jeanneau 40 – de Demarage

Wilt u een jacht huren met schipper, dan is onze Jeanneau wellicht iets voor u. Aan boord van de Demarage kunt u deelnemen aan een zeilvakantie waarbij u zelf de invulling bepaalt. Actief zeilen of wat meer als passagier genieten van een mooie zeiltocht; alles kan en niets moet. Meer informatie vindt u op de onze Demarage pagina.

Reserveren

Om uw zekerheid te waarborgen, verhuren wij uitsluitend conform de HISWA voorwaarden. Voor meer informatie zie de Hiswa voorwaarde onderaan de pagina Spelregels.  Hierin staat schip- en huurperiode beschreven en natuurlijk alle andere verdere afspraken en verplichtingen van beide partijen. Dit geeft duidelijkheid en onplezierige situaties kunnen vermeden worden.
Wij wijzen u ook op onze aanvullende voorwaarden, deze worden toegevoegd aan het huurcontract.