Zeilvakanties

De zeilvakanties en zeiltochten die Demarage Zeil Centrum aanbiedt zijn ideaal voor mensen die willen ontspannen en genieten op het water. Als u al over wat zeilervaring beschikt zijn deze tochten ook zeer geschikt om te werken aan vaardigheden volgens de CWO standaarden. De vorderingen van de vaardigheden worden bijgehouden op de CWO vorderingsstaten. Onze zeiltochten worden zo georganiseerd dat een ieder de gewenste nieuwe ervaringen kan opdoen en grenzen kan verleggen.

Zeilen vanuit Zeeland

Als je nog nooit hebt gezeild maar wel zeemansbloed hebt, overweeg dan een lang weekend zeilen naar het levendige Oostende in België. Zeilen op zee vergt andere kennis en vaardigheden, maar biedt een unieke ervaring. Naast het zeilen kun je ’s avonds genieten van de levendige boulevard en typische Belgische cafés met sterke zeemansverhalen.

 

Dichter bij huis kun je ook de kunst van het onthaasten ontdekken tijdens zeiltochten vanuit onze thuishaven Dinteloord. Zeilen in Zeeland biedt unieke ervaringen, zoals een tocht naar de Grevelingen, een bezoek aan de Delta werken of Neeltje Jans. Je kunt ook oefenen met zeilen op stromend water en genieten van de gezelligheid van haventjes zoals Zierikzee, met zijn winkels en restaurants. We kunnen de reisbestemming en duur van de tocht in overleg met jou bepalen.

(Oceaan) zee zeilen met de Mariflex Challenge

Zeilschool Demarage staat garant voor een opwindende zeil ervaring. Of het nu een zeiltocht langs de Nederlandse- of Belgische kust betreft, een tochtje over de Ooster- of Westerschelde, uitstapje naar Scheveningen of een sprintje over het Kanaal voor een (lang) weekend Engeland dan wel een echte trans Atlantische oversteek. Demarage Zeil Centrum biedt grandioze zeiltochten aan boord van onze 67 voet (20.42 meter ) Global Challenge jacht. Als enige zeilschool in Nederland offreren wij een compleet scala aan zeilervaring en trainingen, waarbij u kennis kunt maken met dit geweldige en volledig uitgeruste Oceaan race zeiljacht. Zee zeilreizen naar Engeland, de Oostzee, IJsland, Azoren, Middellandse zee, Canarische eilanden en Caribbean, behoren zeker ook tot de mogelijkheden! Kijk voor meer informatie op onze pagina https://demarage.nl/mariflex-challenge/.

Demarage Zeil Centrum, een Hiswa en CWO erkende zeilschool.

Al onze diensten worden geleverd onder de Hiswa voorwaarden en met Hiswa contracten en garantie bepalingen. Hiswa bedrijven bieden u als watersporter de zekerheid die u als consument wenst, goede producten tegen een marktconforme prijs en een uitstekende dienstverlening. Wij staan garant voor ”vertrouwd zaken doen”.

Benieuwd of wij aan jouw wensen kunnen voldoen? Neem dan contact met ons op!

Bekijk onze Facebook pagina of nieuwspagina voor updates.