Zeilvakanties

De zeilvakanties en zeiltochten die Demarage Zeil Centrum aanbiedt zijn ideaal voor mensen die willen ontspannen en genieten op het water. Als u al over wat zeilervaring beschikt zijn deze tochten ook zeer geschikt om te werken aan vaardigheden volgens de CWO standaarden. De vorderingen van de vaardigheden worden bijgehouden op de CWO vorderingsstaten. Onze zeiltochten worden zo georganiseerd dat een ieder de gewenste nieuwe ervaringen kan opdoen en grenzen kan verleggen.

Zeilen vanuit Zeeland

Nog nooit het zilte nat geproefd en er stroomt toch Piet Hein bloed door de aderen? Overweeg dan een lang weekend zeilen naar het altijd gezellige Belgische Oostende. Zeilen op zee is weer een andere ervaring waar ook andere kennis en vaardigheden voor nodig is. Een pracht tocht met de gelegenheid ’s avonds te paraderen op de lange en altijd drukke boulevard van Oostende. Neem plaats in één van de typische Belgische cafés en praat mee met de sterke zeemansverhalen.

Dichter bij huis is het ook de moeite waard om de kunst van “het onthaasten” meester te worden. Wat dacht u van de zeiltochten vanuit onze thuishaven Dinteloord? Zeilen in Zeeland is een ervaring op zich, zoals een tocht naar het grootste zoutwater meer van Europa, de Grevelingen en een bezoek aan de Delta werken of het werkeiland Neeltje Jans. Ook in Zeeland kan geoefend worden met de theorie en praktijk van zeilen op stromend water. Hiernaast kan ook één van de vele gezellige haventjes van Zeeland een bestemming zijn. De haven van Zierikzee kent gezellige straten, winkels en restaurants, waar het na een hele dag zeilen heerlijk toeven is. In overleg met u worden de reisbestemming en duur van de tocht bepaald.

(Oceaan) zee zeilen met de Mariflex Challenge

Zeilschool Demarage staat garant voor een opwindende zeil ervaring. Of het nu een zeiltocht langs de Nederlandse- of Belgische kust betreft, een tochtje over de Ooster- of Westerschelde, uitstapje naar Scheveningen of een sprintje over het Kanaal voor een (lang) weekend Engeland dan wel een echte trans Atlantische oversteek. Demarage Zeil Centrum biedt grandioze zeiltochten aan boord van onze 67 voet (20.42 meter ) Global Challenge jacht. Als enige zeilschool in Nederland offreren wij een compleet scala aan zeilervaring en trainingen, waarbij u kennis kunt maken met dit geweldige en volledig uitgeruste Oceaan race zeiljacht. Zee zeilreizen naar Engeland, de Oostzee, IJsland, Azoren, Middellandse zee, Canarische eilanden en Caribbean, behoren zeker ook tot de mogelijkheden! Kijk voor meer informatie op onze pagina https://demarage.nl/mariflex-challenge/.

Demarage Zeil Centrum, een Hiswa en CWO erkende zeilschool.

Al onze diensten worden geleverd onder de Hiswa voorwaarden en met Hiswa contracten en garantie bepalingen. Hiswa bedrijven bieden u als watersporter de zekerheid die u als consument wenst, goede producten tegen een marktconforme prijs en een uitstekende dienstverlening. Wij staan garant voor ”vertrouwd zaken doen”.

Bent u benieuwd of wij aan uw wensen kunnen voldoen? Neem dan contact met ons op!