Zeilles op eigen jacht

 

Wanneer je een eigen zeiljacht heeft, kan je daar waarschijnlijk al prima mee zeilen en manoeuvreren. Maar vaak zijn er toch nog een aantal zeilvaardigheden die het vaarplezier net iets kunnen vergroten. Zeilles op je eigen jacht is bij uitstek een goede methode om hier invulling aan te geven.

 

Deze vaardigheden brengen wij graag aan jouw bij, en het is natuurlijk extra leuk en effectief om op je eigen zeiljacht les te krijgen. Samen gaan we aan de slag om jouw zeilkunsten naar een hoger niveau te tillen, zodat je nog meer kunt genieten van de tijd op het water.

 

Les op jouw eigen zeiljacht is in principe mogelijk vanuit iedere haven in Nederland. Bovendien kan je zelf het aantal zeildagen bepalen. Vaak is één of twee dagen al voldoende om vol zelfvertrouwen samen met jouw gezin te genieten van de vrijheid aan boord van je jacht.

 

Aan de zeillessen wordt in overleg invulling gegeven. Er kan bijvoorbeeld aandacht besteed worden aan de Man Over Boord manoeuvre, het in- en uitvaren van een box, het manoeuvreren op de motor, het zeilen onder spinnaker, of misschien zelfs het nachtvaren! Ook kunnen we de trimmogelijkheden van je schip bekijken, zodat je tijdens een wedstrijd nog meer vooraan vaart. Kortom, de lessen worden volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Bekijk onze Facebook pagina of nieuwspagina voor updates.