Zeilles op eigen jacht

 

Wanneer u een eigen zeiljacht heeft dan kunt u daar waarschijnlijk al prima mee zeilen en manoeuvreren. Maar vaak zijn er toch nog een aantal zeilvaardigheden die het vaarplezier net iets kunnen vergroten. Zeilles op uw eigen jacht is met uitstek een goede methode om hier invulling aan te geven.

Deze vaardigheden brengen wij u graag bij en het is natuurlijk extra leuk en effectief om op uw eigen zeiljacht les te krijgen.

Les op uw eigen zeiljacht is in principe vanuit iedere haven in Nederland mogelijk. Ook het aantal zeildagen kunt u zelf bepalen. Vaak is één of twee dagen al voldoende om verder vol zelfvertrouwen samen met uw gezin, te genieten van de vrijheid aan boord van uw jacht.

Aan de zeillessen wordt in overleg met u invulling gegeven. Er kan bijvoorbeeld aandacht besteed worden aan de Man Over Boord manoeuvre, het in en uit een box varen, het manoeuvreren op de motor, het zeilen onder spinnaker of misschien zelfs het nachtvaren! Ook kan er naar de trimmogelijkheden van uw schip worden gekeken, zodat u tijdens een wedstrijd nog meer vooraan vaart.