Zeezeilen

De zeilvakanties en zeiltochten die Demarage Zeil Centrum aanbiedt zijn ideaal voor mensen die willen ontspannen en genieten op het water. Als u al over wat zeilervaring beschikt zijn deze tochten ook zeer geschikt om te werken aan vaardigheden volgens de CWO standaarden. De vorderingen van de vaardigheden worden bijgehouden op de CWO vorderingsstaten. Onze zeiltochten worden zo georganiseerd dat een ieder de gewenste nieuwe ervaringen kan opdoen en grenzen kan verleggen.

(Oceaan) zee zeilen met de Mariflex Challenge

Zeilschool Demarage staat garant voor een opwindende zeil ervaring. Of het nu een zeiltocht langs de Nederlandse- of Belgische kust betreft, een tochtje over de Ooster- of Westerschelde, een uitstapje naar Scheveningen of een sprintje over het Kanaal voor een (lang) weekend Engeland dan wel een echte trans Atlantische oversteek.
Demarage Zeil Centrum biedt grandioze zeiltochten aan boord van onze 67 voet (20.42 meter ) Global Challenge jacht. Als enige zeilschool in Nederland offreren wij een compleet scala aan zeilervaring en trainingen, waarbij u kennis kunt maken met dit geweldige en volledig uitgeruste Oceaan race zeiljacht.

Zie voor meer informatie op onze pagina https://demarage.nl/mariflex-challenge/. Zee zeilreizen naar Engeland, de Oostzee, IJsland, Azoren, Middellandse zee, Canarische eilanden en Caribbean, behoren zeker ook tot de mogelijkheden!

Zeilen vanuit Zeeland

Zeilschool Demarage is gelegen in het Deltagebied van Zeeland en Brabant en biedt een uitstekende uitvalsbasis om te gaan zeilen in Zeeland en Brabant. De gebieden zijn zonder enige twijfel, één van de meest diverse zeilgebieden van West-Europa en bieden tal van mogelijkheden voor zowel de beginnende als de gevorderde zeilliefhebber. Contrasten gaan gemakkelijk samen in deze regio´s. Stil en stromend water, zoet en zout water, rivier-en zeewater, recreatie en landschappelijke gebieden, dammen en banken. De combinatie van al deze factoren zorgen ervoor dat er een (zeil) uitdaging voor iedereen is die onze zeilschool bezoekt. Zeilen in Brabant of zeilen in Zeeland: bij zeilschool Demarage maakt U een vliegende start.

Demarage Zeil Centrum, een Hiswa en CWO erkende zeilschool.

Al onze diensten worden geleverd onder de Hiswa voorwaarden en met Hiswa contracten en garantie bepalingen. Hiswa bedrijven bieden u als watersporter de zekerheid die u als consument wenst: goede producten tegen een marktconforme prijs en een uitstekende dienstverlening. Wij staan garant voor ”vertrouwd zaken doen”.

Bent u benieuwd of wij aan uw wensen kunnen voldoen? Neem dan contact met ons op!