Zeezeilen

Zeilschool Demarage biedt spannende zeilervaringen en van kusttochten tot trans-Atlantische oversteek. Met ons 67 voet (20.42 meter) Global Challenge jacht garanderen we grandioze zeiltochten. Als enige in Nederland bieden we een volledig scala aan zeilervaringen en trainingen op dit uitgeruste Oceaan race zeiljacht. We organiseren onder andere zeilreizen naar Engeland, de Oostzee, IJsland, de Azoren, de Middellandse Zee, de Canarische eilanden en het Caribisch gebied.

 

Zeilschool Demarage, gelegen in het Deltagebied van Zeeland en Brabant, biedt een perfecte uitvalsbasis voor zeilen in deze diverse regio’s. Met een mix van stil en stromend water, zoet en zout water, en een variatie aan landschappen, is er voor zowel beginners als ervaren zeilers een uitdaging. Of je nu wilt zeilen in Brabant of Zeeland, bij Zeilschool Demarage ben je aan het juiste adres voor een vliegende start.

Zeilen vanuit Zeeland

Zeilschool Demarage is gelegen in het Deltagebied van Zeeland en Brabant en biedt een uitstekende uitvalsbasis om te gaan zeilen in Zeeland en Brabant. De gebieden zijn zonder enige twijfel, één van de meest diverse zeilgebieden van West-Europa en bieden tal van mogelijkheden voor zowel de beginnende als de gevorderde zeilliefhebber. Contrasten gaan gemakkelijk samen in deze regio´s. Stil en stromend water, zoet en zout water, rivier-en zeewater, recreatie en landschappelijke gebieden, dammen en banken. De combinatie van al deze factoren zorgen ervoor dat er een (zeil) uitdaging voor iedereen is die onze zeilschool bezoekt. Zeilen in Brabant of zeilen in Zeeland: bij zeilschool Demarage maakt U een vliegende start.

Demarage Zeil Centrum, een Hiswa en CWO erkende zeilschool.

Al onze diensten worden geleverd onder de Hiswa voorwaarden en met Hiswa contracten en garantie bepalingen. Hiswa bedrijven bieden jou als watersporter de zekerheid die je als consument wenst: goede producten tegen een marktconforme prijs en een uitstekende dienstverlening. Wij staan garant voor ”vertrouwd zaken doen”.

Benieuwd of wij aan jouw wensen kunnen voldoen? Neem dan contact met ons op!

Bekijk onze Facebook pagina of nieuwspagina voor updates.