Ben jij een avontuurlijke en ervaren zeezeiler die altijd al heeft gedroomd van een zee zeiltocht over de Atlantische Oceaan? Dan is dit jouw kans om deze droom werkelijkheid te laten worden! Stap aan boord van ons zeiljacht de MariFlex Challenge (67 ft Challenge jacht) en bereid je voor op een epische reis vol uitdagingen en mooie ervaringen.
Hoe gaat deze zeilreis er ongeveer uit zien….
We vertrekken uit Dinteloord tweede helft van augustus 2023. Je kunt één traject meevaren, maar natuurlijk kan je ook meerdere of alle trajecten mee.
• Dinteloord – Lissabon vertrek tweede helft augustus 2023. Tijdsduur ongeveer 14 dagen.
• Lissabon – Lanzarote (Canarische Eilanden), vertrek tweede helft september. Duur ongeveer 7 dagen.
• Canarische Eilanden – Kaapverdië. Vertrek tweede helft november 2023. Tijdsduur ongeveer 7 dagen.
• Kaapverdië – Caribbean. Vertrek begin December 2023 tijdsduur ongeveer 14 dagen.
Voorafgaand aan het vertrek is er de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse cursusdagen aan boord waarin men zich kan bekwamen met betrekking tot praktische meteo, communicatie VHF, korte golf, satelliet, navigatie, AIS, radar, zeilhandelingen, zeil trim en nachtvaren. Tijdens deze cursusdagen kan je ook het jacht en zijn bemanning/ andere geïnteresseerden leren kennen.
Heb je interesse om deel te nemen of wil je geheel vrijblijvend meer informatie stuur ons dan even een mailtje via info@demarage.nl en vraag naar de verdere voorwaarden.