(Oceaan) zee zeilen bij Demarage Zeil Centrum

Demarage Zeil Centrum biedt grandioze zeiltochten aan boord van onze 67 voet (20.42 meter ) Global Challenge jacht. Als enige zeilschool in Nederland offreren wij een compleet scala aan zeilervaring en trainingen, waarbij u kennis kunt maken met dit geweldige en volledig uitgeruste Oceaan race zeiljacht.

(Oceaan) zee zeilen bij Demarage Zeil Centrum

Zeilschool Demarage staat garant voor een opwindende zeil ervaring: of het nu een zeiltocht langs de Nederlandse- of Belgische kust betreft, een tochtje over de Ooster- of Westerschelde, uitstapje naar Scheveningen of een sprintje over het Kanaal voor een (lang) weekend Engeland danwel een echte trans Atlantische oversteek.

Zee zeilreizen naar Engeland, de Oostzee, IJsland, Azoren, Middellandse zee, Canarische eilanden en Caribbean, behoren zeker ook tot de mogelijkheden!

Zeiljacht de Mariflex Challenge

De Mariflex Challenge, onze nieuwste aanwinst in 2013, kent een roemrucht verleden en heeft deelgenomen aan de Global Challenge race. Dit was een zeilrace rond de wereld gerund door Challenge Business en gestart door Sir Chay Blyth in 1989. De race werd om de vier jaar gevaren en bestond uit een vloot van one-design (of matching) stalen jachten. Bemand door amateur zeilers en zeilsters om rond Kaap Hoorn te zeilen en door de Zuidelijke Oceaan waar de wind meer dan 70 knopen (130 kmh) kan bereiken. Het unieke van deze zeilrace was dat deze ’westabout’ tegen de heersende winden en stromingen in ging. Vaak aangeduid als de ’verkeerde kant’ route.
Het motto van deze zeilrace ”The World’s Toughest Yacht Race” was zondermeer steekhoudend en de ultieme zeiluitdaging voor amateur zeilers en zeilsters. Helaas werd het evenement op 9 oktober 2006 stopgezet en de gehele vloot is vervolgens te koop aangeboden.

Bedrijfszeilen, teambuilding en incentives

Bij Demarage Zeil Centrum hebben wij inmiddels een ruime ervaring en expertise opgebouwd om u een evenement met verschil te kunnen aanbieden, waar alle deelnemers een unieke ervaring delen en wat gespreksstof voor jaren zal opleveren. Wat een bedrijfszeildag zo bijzonder maakt is dat door de professionele bemanning aan boord die coached, begeleid en ondersteund, het vertrouwen in mensen wordt vergroot dan wel hersteld. We laten zien hoe technieken en samenwerking én niet puur spierkracht, de sleutel tot succes zijn en transformeren de deelnemers naar een hecht team in staat tot het behalen van gestelde doelen. De meeste van onze klanten hebben weinig of geen zeilervaring wanneer ze aan boord stappen en de initiële focus is om uitleg te geven over de verschillende rollen en verantwoordelijkheden die te onderscheiden zijn bij het varen met een dergelijk jacht.

Ook voor de presentatie van bijvoorbeeld een nieuw product, een pers conferentie of een andere zakelijke gelegenheid, is dit schip uitermate geschikt. In de ruime saloon kunnen we 10 tot 20 personen ontvangen en kan er voor of na het officiële gedeelte, nog een paar uur worden gezeild.

Ontspanning als bekroning op het werk

Door de zeiltochten aan boord van dit oceaan zeiljacht, hebben wij de mogelijkheid om een echte race ervaring te presenteren die garant staat voor een gedenkwaardige zeildag voor uw klanten en/of personeel. Deze dagen zijn er op gericht om het gevoel en de beleving te krijgen wat het is om te kunnen zeilen met een dergelijk groot zeil race schip. Er is professionele bemanning aan boord die het zeilen tijdens de dag kan beheren, maar ze zijn altijd bereid om te demonstreren hoe de boot werkt en samen met u het vertrouwen te krijgen om te varen op dit schitterende jacht

Recentelijk is de refit van het zeiljacht afgerond en voldoet het jacht aan de moderne wensen en eisen die kenmerkend zijn voor zeilschool Demarage, welke ruim voldoen aan de veiligheidseisen die u bij een dergelijk oceaan zeiljacht mag verwachten. Een impressie van de proefvaart en van het refit proces, kunt u volgen op refit en overtocht Mariflex Challenge .

Voor een uitgebreid inventaris overzicht verwijzen wij graag naar het overzicht/inventaris.

Demarage Zeil Centrum, een Hiswa en CWO erkende zeilschool.

Al onze diensten worden geleverd onder de Hiswa voorwaarden en met Hiswa contracten en garantie bepalingen. Hiswa bedrijven bieden u als watersporter de zekerheid die u als consument wenst: goede producten tegen een marktconforme prijs en een uitstekende dienstverlening. Wij staan garant voor ”vertrouwd zaken doen”.

Bent u benieuwd of wij aan uw wensen kunnen voldoen? Neem dan contact met ons op via info@demarage.nl !