zeezeilen

Hebt u nu altijd al naar de Canarische eilanden willen zeilen, maar het komt er maar niet van? Nu kan het bij Demarage Zeil Centrum. In september 2017 zeilt de MariFlex Challenge vanuit Nederland naar de Canarische eilanden en begin volgend jaar 2018 weer terug naar Nederland. Het is mogelijk om dát gedeelte mee te zeilen waar u altijd al van hebt gedroomd of wat u graag nog eens zou willen zeilen.
De MariFlex Challenge is een uniek jacht en volledig uitgerust met de nodige aandacht voor comfort. Zie voor meer informatie de MariFlex Challenge.

De zeiltocht is verdeeld in een aantal passages, waarop ingeschreven kan worden.
Elke passage kent zijn eigen uitdagingen en verwachting van de duur en periode.
Dinteloord – Londen (2 september 4 a 5 dagen)
Londen – Cherbourg (9 september 5 a 7 dagen)
Cherbourg – Brest (17 september 4 a 6 dagen)
Brest – La Coruna (23 september 3 a 4 dagen)
La Coruna – Porto en/ Lissabon (29 september 4 a 6 dagen)
Lissabon – Rabat of Casablanca (6 oktober 8 a 10 dagen)
Rabat – Lanzarote (18 oktober 4 a 6 dagen)
Deze overtochten zijn echte zeezeil mijlenmakers van de ene haven naar de andere. Er zal ook ’s nachts worden doorgevaren in een wachtsysteem.

Voor de passages van Nederland naar de Canarische eilanden en weer terug is zeezeilervaring aan te bevelen. De zeiltocht van de Canarische eilanden terug naar Nederland, Dinteloord, zal later op data worden gepland, maar de verwachting is dat deze zeiltocht start eind april 2018. Mocht u geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan één of meerdere van deze passages (ook m.b.t. de terugreis vanaf april 2018) kunt u geheel vrijblijvend informeren naar onze voorwaarden via info@demarage.nl.

Oceaan zeilen
Zeezeilen
zeezeilen