Zeillessen voor volwassenen

Zeilschool Demarage is gespecialiseerd in het geven van zeillessen en zeilcursussen voor volwassenen op kajuitzeiljachten. Als professionele zeilschool zijn wij aangesloten bij het CWO, de Commissie Watersport Opleidingen en de Hiswa.

Bij zeilschool Demarage staat het leerproces van de cursisten altijd voorop. U lest dan ook maximaal met vier cursisten. Door de persoonlijke aandacht tijdens de zeillessen en omdat wij zeilen in kleine groepen, zorgen wij ervoor dat u zich snel thuis voelt aan boord van onze zeiljachten.
Voor iedere zeildag krijgt u ook wat huiswerk van ons op die tijdens de zeilles met u besproken wordt. Hierdoor worden de theorie en praktijk steeds op elkaar afgestemd.

Volwassenen komen bij onze zeilschool ruimschoots aan hun trekken. Er wordt gezeild in kleine groepen en de vorderingen van onze cursisten worden bijgehouden. Hierdoor kunnen de zeillessen steeds aansluiten op de reeds opgedane ervaringen die uiteindelijk omgezet worden in de verschillende CWO certificaten.

Bij onze zeilschool bepaalt u zelf het uiteindelijke doel. Dit kan zijn het behalen van de verschillende CWO diploma’s, dan wel het leren varen als schipper of bemanningslid op een zeiljacht. Of om de wellicht vervaagde kennis van het zeilen op te frissen, zodat u in een later stadium veilig en ontspannen van uw zeilvakantie kunt genieten.

Speciaal voor de volwassen zeiler kunt u tegen lage kosten uw vaarbewijs halen met behulp van ons on line studieprogramma. Deze theorielessen resulteren uiteindelijk in het behalen van de verschillende vaarbewijzen en het marifoon certificaat. Kijk voor meer informatie op Vaarbewijzen en Marifoon.

Met de CWO certificaten, als volwaardig schipper en/of bemanningslid, kunt u ontspannen gaan zeilen. En indien gewenst, middels het huren van één van onze zeilschepen, ontspannen genieten van een grandioze zeilvakantie in Zeeland en/of Griekenland. Kijk voor meer informatie bij Zeiljachtverhuur.