Zeillessen voor volwassenen

Zeilschool Demarage is gespecialiseerd in het geven van zeillessen en zeilcursussen voor volwassenen op kajuitzeiljachten. Als professionele zeilschool zijn wij aangesloten bij het CWO, de Commissie Watersport Opleidingen en de Hiswa.

Bij zeilschool Demarage staat het leerproces van de cursisten altijd voorop. Je lest dan ook maximaal met vier cursisten. Door de persoonlijke aandacht tijdens de zeilles en omdat wij zeilen in kleine groepen, zorgen wij ervoor dat je je snel thuis voelt aan boord van onze zeiljachten.
Voor iedere zeildag krijg je ook wat huiswerk van ons op die tijdens de zeilles met je besproken wordt. Hierdoor worden de theorie en praktijk steeds op elkaar afgestemd.

Volwassenen komen bij onze zeilschool ruimschoots aan hun trekken. Er wordt gezeild in kleine groepen en de vorderingen van onze cursisten worden bijgehouden. Hierdoor kunnen de zeillessen steeds aansluiten op de reeds opgedane ervaringen die uiteindelijk omgezet worden in de verschillende CWO certificaten.

Bij onze zeilschool bepaal je zelf het uiteindelijke doel. Dit kan zijn het behalen van de verschillende CWO diploma’s, dan wel het leren varen als schipper of bemanningslid op een zeiljacht. Of om de wellicht vervaagde kennis van het zeilen op te frissen, zodat je in een later stadium veilig en ontspannen van uw zeilvakantie kunt genieten.

Speciaal voor de volwassen zeiler kan je tegen lage kosten jouw vaarbewijs halen met behulp van ons online studieprogramma. Deze theorielessen resulteren uiteindelijk in het behalen van de verschillende vaarbewijzen en het marifoon certificaat. Kijk voor meer informatie op Vaarbewijzen en Marifoon.

Bekijk onze Facebook pagina of nieuwspagina voor updates.