Ook dit jaZeezeilenar verzorgen we weer een onvergetelijke zeilreis met de Mariflex Challenge, 67 ft. Zie voor meer informatie over dit grandioze Oceaan jacht op onze website.
De tocht die we dit jaar organiseren gaat naar één van de mooiste zeilgebieden van de wereld.
Wight is een eiland voor de kust van Zuid-Engeland, dat bekend staat om de mooie natuur, de imposante kusten, de vele bezienswaardigheden en de authentieke plaatsen. Natuurlijk wordt ook Cowes bezocht, het zeilparadijs van Engeland en volgens sommigen van de wereld. Het mekka van de Engelse zeilnatie, blauwe blazer en stiff upper lip, afternoon tea en met werkelijke prachtige havens.

Een mooie bestemming en zeer afwisselende route. De route gaat er ongeveer als volgt uitzien;
Dinteloord, Wemeldinge, Vlissingen, Oostende, Duinkerken, Boulogne Sur Mer, het kanaal over naar Eastbourne (Sovereign Harbour), Poole, Cowes naar Lymington om vervolgens een mooie route terug te kiezen.

Totale reisduur 3 weken. De tocht start is op 8 juli tot 30 juli 2023. Desgewenst kan er aan een gedeelte van de tocht worden deelgenomen, maar minimale deelname duur is 7 dagen.

Heb je interesse om deel te nemen of wil je geheel vrijblijvend meer informatie stuur ons dan even een mailtje en vraag naar de verdere voorwaarden.

Zeezeilen             Zeezeilen