Zeillessen ter voorbereiding buitenland

Tijdens de zeillessen “Voorbereiding Buitenland” bieden wij hier in Nederland uitgebreide mogelijkheden om je grondig voor te bereiden op jouw zeilavontuur in het buitenland. Of je nu van plan bent om te gaan zeilen in het prachtige Middellandse Zeegebied, met name in en rondom de Griekse eilanden, solo of met een groep in een georganiseerde flottielje, wij staan klaar om te helpen jouw zeilervaring tot een onvergetelijk succes te maken.

 

Het is begrijpelijk dat jeoptimaal wilt kunnen genieten van de zon, de zee en de wind tijdens jouw zeilvakantie. Daarom hebben wij onze praktijktraining zorgvuldig samengesteld, zodat je wordt voorbereid op diverse zeilomstandigheden en de daarbij vereiste handelingen. Wij bieden een breed scala aan praktische vaardigheden en kennis om jouw zelfvertrouwen te vergroten en zeilervaring te optimaliseren.

 

Tijdens onze lessen krijgt je de kans om te oefenen met verschillende zeiltechnieken en veiligheidsprocedures. Onze ervaren instructeurs staan ​​klaar om je te begeleiden en al jouw vragen te beantwoorden, zodat je vol vertrouwen aan uw zeilavontuur kunt beginnen. Na het voltooien van onze zeillessen zult je niet alleen meer ontspannen zijn tijdens de zeilvakantie, maar ook beter voorbereid en volledig klaar om de uitdagingen van het zeilen in het buitenland aan te gaan.

Trainingsonderdelen:

  • Ankeren, ook in combinatie met afmeren aan de kade;
  • Het goed en snel kunnen reven;
  • Het kunnen manoeuvreren varend op de motor en het veilig kunnen afmeren aan de kade en in een box;
  • Eenvoudige navigatie handelingen zoals het vaststellen van de lengte en breedte graden;
  • Het berekenen van de grondkoers en verheid en het lezen van dieptelijnen;
  • Het kunnen aflezen van de GPS positie en de GPS positie in de kaart kunnen plotten;
  • Zeiltechnische handelingen.

Bekijk onze Facebook pagina of nieuwspagina voor updates.