[layerslider id=”2″]

Zeilles van een CWO erkende zeilschool

Demarage Zeil Centrum is een CWO en Hiswa erkende zeilschool. De stichting CWO komt voort uit een samenwerkingsverband van de ANWB, KNWV en de Hiswa . Deze overkoepelende organisatie bewaakt de professionaliteit en uniformiteit van de aangesloten watersportopleidingen in Nederland. Er zijn ongeveer 65 vaarscholen en 150 watersportverenigingen aangesloten bij de CWO. Er zijn allerlei voorwaarden waaraan voldaan moet zijn om aangesloten te kunnen zijn bij de CWO, zoals de kwaliteit van het instructiemateriaal de instructeurs en de jachten. Natuurlijk kunt een eventueel eerder (gedeeltelijke) gevolgde CWO cursus Kajuitjachtzeilen verder bij ons afronden.

Door de kwaliteitsnormen die onze zeilschool hanteert staan onze zeillessen bekend om hun hoge kwaliteit en vakdeskundigheid van de CWO instructeurs. Kijk voor meer inhoudelijke informatie over de verschillende opleidingen bij CWO zeezeillessen of CWO zeillessen.

Zeilschool Zeeland

CWO zeillessen

Bij onze zeilschool in Zeeland leert u door middel van de diverse modules, zeilen op een zeewaardig kajuitzeiljacht.

Meer info
Zeilles volwassenen

Zeiljachtverhuur

Huur nu een van onze schitterende en overcomplete zeiljachten
in de Zeeuwse delta.

Meer info
Zeiljacht huren Zeeland

Oceaan zeilen

Grandioze zee-zeiltochten aan boord van onze 67 voet (20.42 meter ) Global Challenge jacht.

Meer info
Zeilschool Zeeland

Bedrijfszeilen

Zeiltocht met uw bedrijf, klanten en/of relaties. 
Tevens dagtochten voor familie, feesten en partijen.

Meer info

Zeiljacht huren

Bij Demarage Zeil Centrum kunt u diverse zeiljachten huren vanuit Dinteloord, de ultieme vertrekhaven om te zeilen in Zeeland en Brabant. De zeiljachten worden verhuurt onder Hiswa condities. Wij staan garant voor “vertrouwd zaken doen”.
Sinds onze oprichting staan wij bekend om onze betrouwbaarheid, professionaliteit en natuurlijk de passie voor het zeilen zelf. Een zeiljacht huren? De combinatie van scherpe prijzen, uitstekend onderhouden vloot met zeer complete uitrusting, goed en betrouwbaar advies, maken ons de partner bij uitstek voor en bij het huren van een zeilboot of zeiljacht.

Zeillessen CWO

Het meest bekend staan wij natuurlijk om de kwaliteit van onze zeillessen. Op maat gesneden en afgestemd op uw vaardigheden en wensen.
Bij Zeilschool Demarage staat het leerproces van onze cursisten altijd voorop. Door de persoonlijke aandacht tijdens de zeillessen, met maximaal drie cursisten,
zorgen wij ervoor dat u zich snel thuis voelt aan boord van onze kajuitzeiljachten. Wij verwijzen naar ons gastenboek waar u kunt lezen over de ervaringen van onze cursisten.

Oceaan zeilen

Oceaan Zeilen

Voor diverse tochten kunt u inschepen of meezeilen (flottielje) met uw eigen jacht. Een unieke vakantie zeiltocht die voor iedereen geschikt is. Je kan met je eigen schip voor het eerst de oversteek maken of aanmonsteren. Ook voor de meer ervaring zeiler is de overtocht een leuke en uitdagende tocht, waarbij je onder andere meer leert over navigeren, hoe plan en organiseer je een oversteek en waar moet je allemaal rekening mee houden. Ook is het een zeiltocht die passend is voor het hele gezin die van een actieve vakantie houden. Er is veel afwisseling en er is geregeld tijd voor het bezoeken van alle leuke plaatsen die we aandoen. Aan boord kunt u over alle facetten van het zeilen iets leren, maar ook genieten van het vrije leven in de natuur en op het water. Heeft u interesse in een zeiltocht / flottielje tocht? Informeer geheel vrijblijvend naar onze voorwaarden.

 

5 Daagse zeiltocht

In juli is een 5 daagse tocht naar de Belgische kust gepland. Op donderdag 7 juli 2016 kan worden ingescheept en zullen we naar Middelburg of Breskens zeilen. Doel is om vervolgens naar Oostende te zeilen om daar een dagje te blijven liggen om te genieten van de bijzonder leuke stad en het Bourgondische leven. Daarna zal de terugtocht worden aanvaard en eindigt de tocht op maandag 11 juli 2016 in Dinteloord.

10 Daagse zeezeilreis 2016

Van 16 tot 25 september 2016 is een 10 daagse tocht gepland naar Engeland. Afhankelijk van de wensen van de deelnemers en uiteraard het weer kan het doel onder andere Ramsgate en/of Londen zijn.
Aan deze ervaringstochten kan iedereen deelnemen, met of zonder zeilervaring. Een ieder kan op haar of zijn wens en niveau werken aan het uitbreiden van kennis en genieten van een heerlijke zeiltocht/flottielje tocht. Heeft u interesse in een zeiltocht / flottielje tocht? Informeer geheel vrijblijvend naar onze voorwaarden.

pinksteren 2016 zeillesbeleving met zeilschool Demarage
Zeiljacht huren Zeeland
Zeilles volwassenen

Zeiljacht huren Zeeland