Bedrijfszeilen, zeilevenementen en Incentive zeilen

Demarage Zeil Centrum biedt u een grote variatie aan mogelijkheden en uitdagingen om met collega’s of relaties te gaan zeilen. Onze kracht ligt in het feit dat wij de juiste sfeer weten te creëren, waardoor zowel de beginnende als de meer ervaren zeiler zich snel thuis zal voelen.
Of het nu u eerste stap aan boord van een zeiljacht is of dat u een gepassioneerd zeiler bent, wij zorgen voor een veilige omgeving op een groot en zeewaardig zeiljacht(en). Het Demarage team is er op gefocust de gehele dag leuk en spannend te maken voor alle deelnemers en zal daarnaast haar rol van gastheer, professioneel invullen.

Tijdens een bedrijfszeildag kan een ontvangst worden georganiseerd met een kopje koffie of thee met wat lekkers, een heerlijke lunch, een aperitiefje aan het einde van de dag en afsluitend met een diner of barbecue. De invulling van de zeildag zal in nauw overleg met u worden samengesteld. De zeiltrip kan starten vanuit Rotterdam of Zeeland. Ongeacht uw keuze, wij zorgen ervoor dat het een zeildag wordt om nooit te vergeten.

Incentive zeilen, een dynamische en verfrissend idee om uw collega’s en relaties te verrassen.

Een incentive (de letterlijke betekenis is ‘prikkel’) kan worden georganiseerd met als doelstelling medewerkers en relaties te motiveren om bepaalde targets te behalen dan wel te belonen voor het behalen van een (groeps)target en/of prestatie.
Incentive-campagnes zetten mensen in beweging, ze voegen emotie toe aan de harde cijfers, staan garant voor een unieke beleving en zorgen voor meetbare effecten. Uitgangspunt is bovendien dat een incentive-campagne zich in ieder geval terugverdient.
Omdat met incentives zoveel kan worden bereikt, wordt deze toepassing de laatste jaren steeds vaker ingezet. Zo kunnen incentives ook een rol spelen bij veranderingsprocessen als gevolg van bijvoorbeeld een fusie of reorganisatie. Een gemotiveerde medewerker of relatie is van grote toegevoegde waarde voor uw bedrijf of afdeling. Een gemotiveerde medewerker of relatie leidt tot een grotere gebondenheid en zal meer rendement voor uw bedrijf opleveren.

Ontmoet uw collega’s of relaties in een unieke en verfrissende setting. De presentatie of invoering van een nieuw product of bedrijfsstijl kan plaatsvinden in een exclusieve omgeving. Zeilen vereist onder andere leiderschap en communicatie. Gezamenlijk zeilen stimuleert het hebben van respect voor elkaar en een gevoel van kameraadschap. Het hebben van een gezamenlijk doel, vergroot hiernaast het succes van uw organisatie en komt ten goede aan de samenwerking.
Uit ervaring weten wij dat incentives daadwerkelijk een bijdrage leveren aan een grotere onderlinge verbondenheid en stimuleert de motivatie, waardoor het bedrijfsresultaat verbeterd. Zeilen is inspirerend en leuk, maar verdiept en/of vernieuwd of versterkt hiernaast de contacten tussen collega’s en relaties.

Onze aanpak

Iedere opdracht begint met een uitgebreid gesprek met de klant over het concept en de doelstellingen van het project. Uw wensen worden zorgvuldig vertaald in een op maat gemaakt programma met een bijbehorende begroting. Het hele proces van organisatie, catering en entertainment, wordt door ons geregeld. De professionele aanpak van Demarage Zeil Centrum zal uw zeilavontuur of incentive zeilen, tot een onvergetelijke succes maken.

Informatie

Bent u geïnteresseerd, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@demarage.nl.

Bezoekende bedrijven waren oa.:

Gammalogo

Gamma Dordrecht

siemens

Siemens Nederland | Den Haag

maas-bevrachters

Maaskade Bevrachters | Rotterdam

cof

Club Oils and Fats | Rotterdam

mariflex

Mariflex | Vlaardingen

marflex

Marflex | Oud Beijerland