Bedrijfszeilen, zeilevenementen en Incentive zeilen

Demarage Zeil Centrum biedt je een grote variatie aan mogelijkheden en uitdagingen om met collega’s of relaties te gaan zeilen. Onze kracht ligt in het feit dat wij de juiste sfeer weten te creëren, waardoor zowel de beginnende als de meer ervaren zeiler zich snel thuis zal voelen.
Of het nu je eerste stap aan boord van een zeiljacht is of dat je een gepassioneerd zeiler bent, wij zorgen voor een veilige omgeving op een groot en zeewaardig zeiljacht(en). Het Demarage team is er op gefocust de gehele dag leuk en spannend te maken voor alle deelnemers en zal daarnaast haar rol van gastheer, professioneel invullen.

Tijdens een bedrijfszeildag kan een ontvangst worden georganiseerd met een kopje koffie of thee met wat lekkers, een heerlijke lunch, een aperitiefje aan het einde van de dag en afsluitend met een diner of barbecue. De invulling van de zeildag zal in nauw overleg met je worden samengesteld. De zeiltrip kan starten vanuit Rotterdam of Zeeland. Ongeacht de keuze, wij zorgen ervoor dat het een zeildag wordt om nooit te vergeten.

Incentive zeilen, een dynamische en verfrissend idee om uw collega’s en relaties te verrassen.

Incentives zijn prikkels die medewerkers en relaties motiveren om targets te halen of te belonen voor behaalde doelen. Ze voegen emotie toe aan cijfers, bieden een unieke ervaring en hebben meetbare effecten. Ze worden steeds vaker ingezet, bijvoorbeeld bij veranderingen zoals fusies of reorganisaties, omdat ze waarde toevoegen aan het bedrijf. Gemotiveerde medewerkers leiden tot meer rendement.

Ontmoet collega’s of relaties in een unieke setting, bijvoorbeeld tijdens een zeilevenement. Zeilen vereist leiderschap en communicatie, stimuleert respect en kameraadschap en vergroot het succes van de organisatie. Incentives dragen bij aan onderlinge verbondenheid en motivatie, wat resulteert in betere bedrijfsresultaten. Zeilen verdiept en vernieuwt de contacten tussen collega’s en relaties.

Onze aanpak

Iedere opdracht begint met een uitgebreid gesprek met de klant over het concept en de doelstellingen van het project. Uw wensen worden zorgvuldig vertaald in een op maat gemaakt programma met een bijbehorende begroting. Het hele proces van organisatie, catering en entertainment, wordt door ons geregeld. De professionele aanpak van Demarage Zeil Centrum zal het zeilavontuur of incentive zeilen, tot een onvergetelijke succes maken.

Informatie

Ben je geïnteresseerd, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@demarage.nl.

Bezoekende bedrijven waren oa.:

Gammalogo

Gamma Dordrecht

siemens

Siemens Nederland | Den Haag

maas-bevrachters

Maaskade Bevrachters | Rotterdam

cof

Club Oils and Fats | Rotterdam

mariflex

Mariflex | Vlaardingen

marflex

Marflex | Oud Beijerland

Bekijk onze Facebook pagina of nieuwspagina voor updates.