Zeiljacht transport over het water

Gelokaliseerd te Rotterdam, heeft Demarage Zeil Centrum de beschikking over een team van professionele, bekwame en gecertificeerde schippers en bemanningssleden die in Nederland voor zeiljacht transport ingezet kunnen worden.

Ons hoofdkantoor te Rotterdam kan u dagelijks via de modernste technologie op de hoogte houden over de stand van zaken en andere relevante informatie betreffende het transport van uw zeiljacht. Wij kunnen onder andere aan jachteigenaren, jachtmakelaars, scheepbouwers en charterbedrijven een unieke en eerste klas service aanbieden voor het ophalen, wegbrengen en eventueel het volgen van lessen aan boord van uw eigen jacht. Natuurlijk kunnen we ook een bemanningslid beschikbaar stellen bijvoorbeeld als (tijdelijke) helpende hand aan boord van uw zeil of motorjacht.

Naast het transport van uw jacht kan onze service onder andere verder bestaan uit de onderstaande items:

  • Het leveren van bekwame en gecertificeerde schippers en bemanningsleden;
  • Het verzorgen van het transport van alle bemanningsleden van en naar de plaats van bestemming;
  • Het voorzien in alle navigatie middelen, kaarten en pilots voor het te varen gebied (indien gewenst);
  • Het jacht vaarklaar maken en indien desgewenst voorzien van proviand water en brandstof;
  • Het verzorgen van alle voorkomende douaneformaliteiten (in en uitklaren);
  • Het verzorgen van betalingen zoals van havengelden, mooringskosten en de eventuele kanaalpassage kosten.

Onze betrouwbare en service gerichte dienstverlening kenmerkt zich door het maatwerk wat geleverd kan worden. Samen met u wordt gezocht naar het meest passende, efficiënte en prettigste antwoord op uw vraag.

Aanvragen offerte

U kunt ons direct via kontakt bereiken voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte of voor het opvragen van meer informatie. Uiteraard kunt u ook telefonisch bij ons terecht via de telefoonnummers 06-55885094 of 010-4815137.