We organiseren weer een bijzonder leuke vakantie zeiltocht naar hartje Londen met de MariFlex Challenge, zie voor meer informatie over dit unieke 67 ft zeiljacht op pagina MariFlex Challenge. Op zaterdag 14 juli 2018 vertrekken we vanuit Dinteloord.  Afhankelijk van de wensen van de deelnemers en uiteraard het weer kunnen tijdens deze  zeiltrip diverse mooie havens aangedaan worden, zoals Oostende en Ramsgate. Uiteraard  bestaat ook de mogelijkheid om het bijzonder mooie en unieke Londen te bezichtigen, vanuit de jachthaven St. Katharine Docks bij de Tower Bridge.

Na een paar heerlijke dagen in Londen zetten we weer koers naar Dinteloord. Afhankelijk van de weersomstandigheden en de wensen van de deelnemers kunnen we bijvoorbeeld via Ipswich en Lowestoft zeilen en vervolgens oversteken naar Scheveningen. Aansluitend wordt dan weer koers gezet naar de thuishaven Dinteloord, waar we op zondag 29 juli 2018 zullen aanmeren.

Aan deze zeiltocht kan iedereen deelnemen, met of zonder zeilervaring. Een ieder kan ook op haar of zijn wens en niveau werken aan het uitbreiden van (CWO) kennis, vaardigheden  en genieten van een heerlijke zeiltocht. Het is mogelijk om aan de gehele zeiltocht deel te nemen of aan een gedeelte van de zeiltocht en bijvoorbeeld halverwege op- of af stappen. Interesse in een geweldige zeiltocht? Informeer geheel vrijblijvend naar onze voorwaarden via info@demarage.nl.

zeezeilen
Zeezeil tocht
Zeezeilen