Vanaf zaterdag 27 oktober 2018 is een 9 daagse eindejaar zeezeiltocht gepland met de MariFlex Challenge, zie voor meer informatie over dit unieke 67 ft zee zeiljacht op pagina MariFlex Challenge. Afhankelijk van de weersomstandigheden en de wensen van de deelnemers zullen we zuidwaarts zeilen richting Oostende / Duinkerken dan wel naar het noorden zeilen richting Scheveningen / Den Helder. Mocht het weer geschikt zijn en de deelnemers daar interesse in hebben kan er bijvoorbeeld ook overgestoken worden naar Engeland. Het is uiteraard ook mogelijk om aan een gedeelte van de zeiltocht deel te nemen, al naar gelang de periode en duur die passend voor je is.

Aan deze zee zeiltocht kan iedereen deelnemen, met of zonder zeilervaring. Het is desgewenst ook mogelijk om op allerlei terrein je kennis te vergroten en uit te breiden, bijvoorbeeld op het gebied van het plannen van een zee zeiltocht, kust navigatie en op zeiltechnisch gebied.

Heb je interesse in een leuke, gezellige en uitdagende zee zeiltocht? Informeer dan geheel vrijblijvend naar onze voorwaarden via info@demarage.nl.

Zeezeilen
Zeezeilen
Zeezeilen