Les Kajuitzeil jacht – Augustus 2013

Beste Jasper,

Wij hebben gisteren onze eerste les kajuitzeilen gekregen van U, waarvoor dank !!!!, na 30 jaar (motor)watersporter te zijn, was het voor mijn vrouw een grote stap om naar een zeiljacht te gaan. De manier van aanbrengen en haar angsten te overwinnen, vond ik uitzonderlijk goed aangepakt door Uw manier van aanbrengen en gerust te stellen, ze is nu zelf vol lof over het zeilen !!! en dit hebben we enkel aan Uw professionele aanpak te danken. voor mezelf was de cursus ook meer dan interessant,ik weet nu waar op te letten en aan welke dingen we moeten werken, ook voor mij is een nieuwe wereld open gegaan(aan de navigatie ga ik werken) en zijn veel dingen veel duidelijker geworden, dit alles te samen geeft ons een veel veiliger en rustiger gevoel op de boot.
Wij gaan nu enkele dingen bijschaven en nog een beetje leren, maar zouden wel kortelings onze CWO 1 graag halen en later ook de 2 in de toekomst. Ik zal binnen enkele weken de verschillende data doorgeven dat we vrij zijn.
Om onze CWO 1 te behalen moet U ons zeggen welke en hoeveel dagen we van U nog les moeten krijgen (we zouden de lessen op eigen Jacht nemen )

Ik hoor van U het verdere verloop. Nogmaals dank voor alles,
Marc & Tina