Afgelopen jaar heb ik samen met mijn familie voor het eerst kennis gemaakt met Demarage Zeilcentrum, door een vriend van de familie.

Mijn zusje en ik hebben samen een master class gevolgd bij Demarage Zeilcentrum. Jasper de schipper is erg goed in het uitleggen over alles wat van toepassing is tijdens het zeilen. Tijdens deze master class was het de bedoeling dat mijn zusje en ik goed genoeg zouden leren zeilen om ons CWO 1 Kajuit jachtzeilen te halen. We hebben erg veel gehad aan de hulp die we van de schipper, Jasper, kregen en we hebben ook veel gehad aan de theoretische lessen die we online moesten volgen.

In mei hebben we samen met een groep gezeild naar Lowestoft in Engeland, een hele mooie ervaring die ik niet had willen missen.
Tijdens deze reis hebben mijn zusje en ik extra ervaring opgedaan die erg handig was bij het behalen van ons CWO 1.

Hierna hebben we in de zomervakantie van 2017, samen met ons hele gezin, de schipper en zijn vrouw en vrienden gezeild door Nederland en richting Antwerpen. Dit was heel erg gaaf en een ervaring die niet veel gezinnen samen zullen meemaken! We hebben als gezin erg veel geleerd en we hebben veel gezien. De vrouw van de schipper, Liesbeth, is een fantastische kok en maakte de lekkerste hapjes voor ons!

Al met al hebben we als gezin een hele goede ervaring gehad met Demarage zeil centrum. En oh ja, mijn zusje en ik hebben beide ons CWO 1 en ons Vaarbewijs gehaald!

Kayleigh Warnaar augustus 2017