Zeilreisverslagen bedrijfszeilen demarage

Bedrijfsuitje

Bekend en gewild bij Demarage zeilschool zijn de bedrijfsuitjes, teamuitjes of familiefeestjes. Dit jaar werd onder meer voor de firma van Rijswijk BV te Halster, gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, een zeer geslaagd bedrijfsuitje georganiseerd.
Een impressie van deze dag; Klokslag 09.30 werden de trossen losgegooid van de Demarage en de Mesdames de twee Jeanneau 40 ft van zeilschool Demarage om op het Haringvliet en Volkerak een heerlijk rak te zeilen. Na de Volkeraksluizen te zijn gepasseerd werd er om 12.30 uur afgemeerd te Willemstad, alwaar de lunch aan de wal genuttigd werd in restaurant Bellevue en zijn gelijk even de benen gestrekt. Vervolgens werd om plus minus 13.30 uur de trossen weer losgegooid om wederom lekker te gaan zeilen op het Hollands diep.
In Dinteloord werd om ongeveer 16.30 uur weer afgemeerd waar nog een aperitiefje aan boord van beide zeiljachten werd geserveerd. Afsluitend is het hele gezelschap in het authentieke eetcafé aan de haven, The Sailor, het avondeten gaan gebruiken.