Uw jacht te koop op deze pagina?

Het kopen en verkopen van een jacht is niet alleen een zakelijke, maar ook een emotionele beslissing. Er komt veel kijken bij het aan- of verkopen van een jacht. Enkele belangrijke aspecten zijn onder andere: de CE-markering, de BTW-verklaring, de scheepspapieren, de eigendomspapieren, het bezichtigen, de keuring, het hellingen, de proefvaart, de aanbetaling, financiering, enzovoort.

 

Demarage Zeil Centrum neemt regelmatig jachten in de verkoop. Wij bieden je de unieke mogelijkheid om jouw jacht hier te adverteren. Een van de grootste voordelen is dat wij slechts één jacht tegelijkertijd in de verkoop nemen. Hierdoor krijg je 100% exposure. Samen met jou bepalen we vooraf de vraagprijs, zodat je een realistische kans op verkoop hebt en niet slechts een nummer op een lange verkooplijst bent.

 

Daarnaast kunnen wij dankzij onze samenwerking met Meeùs Watersport een compleet pakket aanbieden aan potentiële kopers, variërend van financiering en verzekering tot aan keuringsrapporten. Bovendien kunnen wij, indien gewenst, het verkochte jacht naar de door de koper gewenste jachthaven varen.

 

Ben je geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@demarage.nl en informeer naar onze voorwaarden. We helpen je graag verder!

 

 

Jachtverkoop    Jachtverkoop    jachtverkoop

 

Bekijk onze Facebook pagina of nieuwspagina voor updates.