Uw jacht te koop op deze pagina?

Het kopen en verkopen van een jacht is evenzeer een zakelijke als een emotionele besluit.  Bij het kopen of verkopen van uw jacht komt heel wat kijken. Wij noemen u er een paar – CE markering – BTW-verklaring – Scheepspapieren – Eigendomspapieren – Bezichtig – Keuring – Hellingen – Proefvaart – Aanbetaling – Financiering ect.

Regelmatig neemt Demarage Zeil Centrum een jacht in de verkoop. Wij bieden u een unieke mogelijkheid uw jacht hier te adverteren. Eén van de  grote voordelen is dat wij maar 1 jacht tegelijk in de verkoop nemen. U heeft dus 100% exposure. Vooraf bepalen wij in goed overleg met u de vraagprijs, zodat er  voor u  ook een reële kans tot verkoop wordt gecreëerd en dat u niet nummer 450 bent op de verkooplijst.

Daarnaast kunnen wij door de samenwerking met Meeùs Watersport, voor de potentiële kopers een totaal pakket aanbieden van financiering, verzekering tot aan keuringsrapport. Bovendien varen wij desgewenst het verkochte jacht naar de, door koper, gewenste jachthaven.

Geïnteresseerd? Neem geheel vrijblijvend via info@demarage.nl contact op en informeer naar onze voorwaarden.

 

Jachtverkoop    Jachtverkoop    jachtverkoop