Zeezeilen

Ontwikkel je kennis en vaardigheden in Zeezeilen

Dinteloord-Den Helder (Visa Versa)12 t/m 16 September 2024. Zeezeilen is meer dan alleen varen op open water; het is een vakmanschap dat constante ontwikkeling en diepgaande kennis vereist. Bij ons krijg je de kans om je vaardigheden als zeezeiler naar een hoger niveau te tillen, terwijl je je kennis verdiept op allerlei gebieden. Onze zeezeiltraining biedt je de perfecte omgeving om je doelen te bereiken. Investeer in jezelf en ontwikkel de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om een competente en zelfverzekerde zeezeiler te worden. Deelname aan een gedeelte van dit traject is ook mogelijk. Aanmelding en geheel vrijblijvend meer informatie opvragen kan via info@demarage.nl.

Zeezeilen

Avontuurlijke Zeezeilreis

Van Dinteloord naar Amsterdam (Visa Versa) 11 t/m 16 Oktober 2024. Tijdens de tocht ervaar je de diverse uitdagingen van het zeilen op open zee, van het navigeren door drukke scheepvaartroutes tot het trotseren van wisselende weersomstandigheden. Onder begeleiding van ervaren schippers krijg je de kans om zelf het roer in handen te nemen, de zeilen te trimmen en de kunst van het navigeren te beheersen. Deelname aan een gedeelte van dit traject is mogelijk. Aanmelding en geheel vrijblijvend meer informatie opvragen kan via info@demarage.nl.

Zeezeilen

Afsluiting zeilseizoen 2 en 3 November 2024

Het zeilseizoen loopt in november langzaam ten einde, maar we willen het einde van het zeilseizoen niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom gaan we nog eenmaal het water op en zorgen voor een onvergetelijke afsluiting van het zeilseizoen 2024. Een weekendtocht vol avontuur, plezier en natuurlijk zeilen! Twee dagen van zeilen, lachen, en genieten van alles wat de wind en het water ons te bieden hebben. Natuurlijk zorgen we voor lekker eten en een goed glas om te proosten! Uiteraard is mee varen met je eigen schip ook mogelijk. Informeer geheel vrijblijvend naar onze voorwaarden via info@demarage.nl.